Sale!

Let’s Shanteq Lotion – LSL Singapore (3s)

$23.00$45.00

Fungsi : 

  • Bantu merawat lenguh-lenguh dan sakit urat sendi
  • Membakar lemak diperut, lengan dan peha
  • Melawaskan pembuangan air besar
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Boleh digunakan untuk kaum dewasa adam dan hawa

Yang lepas bersalin pun boleh gunakan tapi make sure jangan tersapu baby ok 🙂

For more information visit Facebook Page – Secret Super Slimming 3s – Singapore

  • Please refer to information below for more details

Home delivery :
$5 – within 3 days by courier
Please note that the highest delivery fee option will be applicable if buying more variable items upon checkout

Kindly note this is an ongoing Instock/Preorder listing

Your orders will automatic be on PREORDER basis if item is out of stock
Check out Promo too!

#joinKKOSmembershiponlineandsave

Clear

Description

Nak tau kelebihan nya Lets Shanteq Lotion (LSL)?

  • Lotion yang baunya tersangat wangi
  • Senang meresap dan tidak melekit
  • Panas tapi tidaklah melecur
  • Bantu merawat lenguh-lenguh dan sakit urat sendi
  • Membakar lemak diperut, lengan dan peha
  • Melawaskan pembuangan air besar
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Sesuai untuk Ibu mengandung TAPI jangan guna diperut
  • Botol bentuk ROLL-ON supaya tak pedih di tapak tangan
  • Sapu sikit aja dah cukup so sangat menjimatkan
  • 1 tube boleh tahan 1 atau 2 bula

Lets Shanteq Lotion (LSL) ni akan buat skin lembut jer..
Kulit tidak akan gelupas dan tidak akan nampak seperti kulit kering…

========
Lets Shanteq Lotion (LSL)
Boleh digunakan untuk kaum dewasa adam dan hawa
Results terbaik dengan pengunaan yang consistent

Yang lepas bersalin pun boleh gunakan tapi make sure jangan tersapu baby ok 🙂

For more information visit Facebook Page – Secret Super Slimming 3s – Singapore

#joinKKOSmembershiponlineandsave

Additional information

Choose

1 botol, Combo with 3s

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Let’s Shanteq Lotion – LSL Singapore (3s)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *